CARDIO ȘI FITNESS

Experiența ta la Zenith Spa înseamnă deconectare dar și tonifiere. Cu aparate wellness și cardio care te ajută să ai un stil de viață sănătos și relaxat, prin intermediul mișcării.

ECHIPAMENTE CARDIO ȘI FITNESS DISPONIBILE

Zona aparatelor wellness și cardio promovează un stil de viață sănătos și relaxat, prin intermediul mișcării. Utilizarea regulată a acestor aparate, combinată cu o alimentație corespunzătoare, poate avea efecte spectaculoase pe plan fizic și mental, fiind un important adjuvant în lupta cu kilogramele în plus, îmbunătățind postura, tonusul și nivelul general de energie, precum și modul de percepție și de abordare a aspectelor cotidiene. Dintre beneficii amintim, printre altele, că ajută la eliminarea stresului cotidian, reprezintă o excelentă metodă de deconectare și eliberare de tensiune, ajută la tonifierea musculaturii, îmbunătățește randamentul fizic și intelectual și schimbă perspectiva asupra vieții.

APARATE DISPONIBILE

  • Trei benzi de alergare – Jogging Line PRECOR, pentru antrenamentul tuturor celor care vor fie să slăbească, fie să se mențină în formă. Printre avantajele utilizării acestor benzi se numără: suprafața de alergare mai puțin agresivă la impactul cu piciorul decât o suprafață găsită în are liber, posibilitatea de înclinare a benzii pentru a modifica dificultatea antrenamentului și posiblitatea înregistrării în permanență a numărului de calorii arse sau a distanței parcurse.
  • Două stepper-e – Fitness Twister Cross Trainer PRECOR, care te vor ajuta să-ți tonifiezi toată partea superioară a corpului la fel de bine și eficient ca și partea inferioară, mai exact mușchii picioarelor, coapselor, feselor, ai abdomenului și a brațelor.
  • Două biciclete orizontale – Recumbent PRECOR, recomandate pentru tonifierea coapselor, gambelor, șoldurilor, fiind potrivite celor cu probleme ale spatelui deoarece nu solicită prea mult zona lombară.
  • Un echipament complex dinamic – Multistation Prima BODY SPORT, special conceput pentru a exersa mușchii pectorali, și ai spatelui (marele dorsal, rotundul mic, rotundul mare), tricepsul.
  • Un echipament complex de greutăți – Gluteus Machine BODY SPORT, pentru un antrenament complet al corpului. Unitatea este concepută special pentru a întări și tonifica mușchii fesieri și mușchii cvadricepși.
  • Un echipament complex fix – Parallel Abdomen Bar BODY SPORT, pentru a exersa mușchii spatelui (marele dorsal, rotundul mic, rotundul mare) , pentru a face flotări în brațe prin care se exersează mușchii pectorali și tricepși și pentru antrenarea părții inferioare a mușchilor abdominali.
  • Un echipament orizontal unghi variabil – Flat Incline Bench BODY SPORT, pentru a vă putea construi și lucra mușchii din mai multe poziții diferite
  • Un echipament orizontal fix – Anatomic Bench BODY SPORT, pentru exerciții care solicită mușchii abdominali și pentru întinderea mușchilor coloanei vertebrale.