ZENITH LOUNGE & BARS

Cele trei zone cu specific diferit au fost amenajate cu gândul la serile de vară în care alegeți să  vă îndepărtați de agitație și să petreceți momente agreabile alături de prieteni sau familie, contemplând spectacolul mării.

BAR JUNONA

Este ambientul perfect pentru socializare și relaxare, cu prieteni noi și vechi. Aici te poți delecta cu băutura preferată sau poți încerca un cocktail exotic.
Un loc gândit pentru conversații și relaxare.

MAI MULTE DETALII

Serile cu prietenii sunt printre cele mai prețioase momente. La fel, prima bere pe care o bei cu tatăl tău sau cocktail-ul cu care sărbătorești, în cuplu, încă o vară împreună. Multe dintre aceste momente unice se pot petrece la Zenith!

La Bar Junona, găsești în meniu o selecție de băuturi alcoolice rafinate, de vinuri selecționate, diferite tipuri de bere, sucuri naturale, cocktailuri apetisante, răcoritoare și cafea.

În salon sunt 25 de locuri, iar pe terasă, 40 de locuri.

PROGRAM

                              Luni-Duminica

                  07:00 – 10:00 & 17:00 – 21:00

 
 

BAR BREEZE

Savurezi o băutura racoritoare in timp ce te relaxezi in jacuzzi-ul unic cu vedere panoramica.

Breeze este locul in care te reîncarci cu energie!

MAI MULTE DETALII

Vino la Spa Zenith, locul unde este amenajat Breeze Bar. Îți vei regăsi echilibrul interior și forma fizică ideală.

Utilizarea serviciilor acestui bar este dedicata oaspetilor care au achizitionat servicii  acces SPA. Servirea este realizata în zona dedicată barului, în jurul piscinei si jacuzzi-ului, precum și în solariul de pe terasa Spa-ului.

PROGRAM

                         PROGRAM BAR & SPA:

                    Luni-Duminica: 09:00 – 19:00 

MENIU BAR