ALTE FACILITĂȚI

PLAJA ZENITH

Plaja din fața hotelului este echipată cu 200 de șezlonguri (fara saltele), unde poți profita din plin de mare și de soare!

Deoarece locurile sunt limitate, închirierea șezlongului se face contra cost. Pentru verificarea disponibilității și achitarea taxei de utilizare te rugăm să soliciți informații de la recepția hotelului la momentul efectuării procedurii de cazare. 

LOCURI & REGULI PARCARE

Parcarea gratuită este permisă numai in spațiul special amenajat în spatele hotelului, pe latura de nord, in limita celor 85 de locuri disponibile.

După ocuparea integrală a parcării gratuite, vă stau la dispoziție parcările publice din apropiere sau cele cu plată. Nu se pot face rezervări pentru locurile de parcare gratuite. La ieșirea din parcarea hotelului, oricând pe durata sejurului, locul de parcare nu va fi reținut, la întoarcere accesul fiind posibil numai daca mai sunt locuri libere.

Administrația hotelului nu are nici o responsabilitate privind eventuale pagube produse de posesori propriilor vehicule, sau altora, prin manevrarea sau parcarea neglijentă a acestora. În afara parcării hotelului, vă recomandăm să parcați exclusiv în spații clar marcate.

Parcarea neregulamentară determină asumarea de către proprietar a amenzilor și taxei de recuperare a vehiculului ridicat de organele abilitate. Ridicarea autoturismului se reclamă la 112.