Vara plină
de relaxare


Află mai multe

Întregul an
cu evenimente


Află mai multe

Toate anotimpurile
la Spa


Află mai multe

 • 1 adult / cameră
 • 2 adulti / cameră
 • 1 camera
 • 2 camere
 • 3 camere
 • 4 camere
 • 5 camere
verifică disponibilitate

Zenith Lounge & Bars

Cele trei zone cu specific diferit au fost amenajate cu gândul la serile de vară în care alegeți să  vă îndepărtați de agitație și să petreceți momente agreabile alături de prieteni sau familie, contemplând spectacolul mării.

Bar Junona

Este ambientul perfect pentru socializare și relaxare, cu prieteni noi și vechi. Aici te poți delecta cu băutura preferată sau poți încerca un cocktail exotic, în timp ce joci o partidă de biliard, de cărți, de șah sau de table, te înfierbânți la meciurile de fotbal și alte competiții sportive.

Un loc gândit pentru conversații și relaxare.

Mai multe detalii:

Serile cu prietenii sunt printre cele mai prețioase momente. La fel, prima bere pe care o bei cu tatăl tău sau cocktail-ul cu care sărbătorești, în cuplu, încă o vară împreună. Multe dintre aceste momente unice se pot petrece la Zenith!

La Bar Junona, găsești în meniu o selecție de băuturi alcoolice rafinate, de vinuri selecționate, diferite tipuri de bere, sucuri naturale, răcoritoare și cafea.

În salon sunt 25 de locuri, iar pe terasă, 40 de locuri.

Orar

PROGRAM BAR & LOUNGE: Luni-Duminica: 07:00 - 24:00

Fresh Bar Breeze

Breeze este locul perfect pentru cele mai sănătoase opțiuni – de la briza mării care te învăluie în timp ce te răsfeți în jacuzzi, la cele mai savuroase cocktail-uri de fructe și alte băuturi garantat naturale. Breeze este locul unde te reîncarci cu energie!

Mai multe detalii

Vino la Spa Zenith, locul unde este amenajat Breeze Fresh Bar. Îți vei regăsi echilibrul interior și forma fizică ideală.

Utilizarea serviciilor acestui bar este permisă exclusiv celor care au achitat taxa și dețin cardul de acces în Spa Zenith. Serviciile se fac în zona dedicată barului, în jurul piscinei si jacuzzi-ului, precum și în solariul de pe terasa Spa-ului.

Orar

PROGRAM BAR SPA: Luni-Duminica: 08:00 - 20:00

Terasă și Bar Helios

Când soarele apune, poate fi începutul unei frumoase seri romantice sau al unei aventuri. Marea nu va mai fi niciodată la fel, odată privită de la înălțime. Vei căuta mereu acea linie a orizontului ce ți-a rămas întipărită în minte. O vei regăsi mereu pe terasa Hellios.

Mai multe detalii

Personalul nostru face tot posibilul să creeze experiențe memorabile pentru cei care ne trec pragul. Urmărește-ne pe Facebook ca să afli cine și când concertează pe terasa Hellios. Vor fi seri de neuitat la care îți vei dori să participi și despre care vei povesti cu drag.

Barul și terasa pot primi în salon de la 20 până la 80 de persoane, iar pe terasă, de la 80 la 160 de persoane.

Orar

PROGRAM BAR & LOUNGE: Luni-Duminica: 07:00 - 24:00

Cere o cotație

Da     Nu
 • Personal privat
 • Corporate privat
 • Corporate comercial
 • Oficial
Cazare cu mic dejun
Cină festivă / petrecere
Inchiriere sală de conferinte
Pauze de cafea
Servicii de masă
Alte servicii
Vă mulțumim pentru mesaj.
Trimite solicitarea