Vara plină
de relaxare


Află mai multe

Întregul an
cu evenimente


Află mai multe

Toate anotimpurile
la Spa


Află mai multe

 • 1 adult / cameră
 • 2 adulti / cameră
 • 1 camera
 • 2 camere
 • 3 camere
 • 4 camere
 • 5 camere
verifică disponibilitate

Zenith Spa

Zenith Spa, pool & more este acel loc ideal de relaxare pe care îl căutăm cu toții, cu o priveliște uimitoare asupra mării, indiferent de anotimp. Aici te poți bucura de un mare bazin Jacuzzi și de saună uscată, ambele cu vedere panoramică asupra mării, saună cu abur și uleiuri volatile, salină, saloane de masaj, dușuri emoționale și aromatice, aromo și cromoterapie, dar și de piscina exterioară cu solariu pe o terasă spectaculoasă.

Pasiune pentru relaxare

Centrul  Zenith Spa este proiectul realizat din pasiunea pentru sănătate, din dedicare pentru inovație și din plăcerea de a oferi bucurie și relaxare. Oferim atenție fiecărui oaspete și dorim ca timpul petrecut la noi să devină o experiență de neuitat.

Eleganță și rafinament

Spa-ul definește conceptul de eleganță și rafinament aflându-se într-un cadru natural, spectaculos, proaspăt și într-o permanentă dinamică. Ne mărim echipa și suntem constant la curent cu noutățile în domeniu pentru a oferi, nu numai un decor special, dar și cele mai noi tehnici de relaxare.

Calitate la superlativ

Prin calitatea serviciilor, prin atitudinea deschisă și caldă a echipei, căt și prin ținuta amenajărilor și ineditul arhitecturii, Zenith Spa își va găsi locul pe piața serviciilor de wellness, dar mai cu seamă va câstiga aprecierea, încrederea și fidelitatea voastră. Ținem pasul cu tot ce este mai bun în domeniu pentru a vă pune la dispoziție servicii și facilități premium.

Prezentare

PROGRAM

Accesul la Spa-ul hotelului este exclusiv cu plată, zilnic în intervalul 08.00-20.00. Spa-ul dispune de piscină exterioară cu 60 de șezlonguri, salină, saună umedă, Jacuzzi, saună uscată, dușuri emoționale și aromatice și solariu pe terasă  Utilizarea facilităților precizate este liberă pe toată durata șederii în Spa. Achitarea taxei de acces la Spa și intrarea în posesia cardului magnetic și brătării individuale se va face exclusiv la recepția Spa-ului, fără posiblitatea rezervării anticipate.

CUM AJUNGEȚI?

Accesul se face exclusiv pe la etajul 1 al corpului Junona, prin recepția Spa. Din recepția Spa se parcurge pasarela și se ajunge la etajul 1 al Spa-ului.  Aici veți găsi barul Breeze, cu zona de ședere, cele două saloane de masaj, bazinul Jacuzzi, sauna uscată, zona de relaxare, toate cu vedere la mare, două dușuri aromatice (dozele de uleiuri volatile se achită separat) și dușul emoțional. Coborând pe scara dinspre hotel veți ajunge la parter, unde găsiți salina, sauna umedă și, din Octombrie, echipamentele de fitness.

Pe scara dinspre plajă se ajunge la platforma piscinei unde beneficiați de 60 de șezlonguri cu umbrele. Coborând încă un palier veți ajunge la casieria pentru închirierea șezlongurilor și puteți ieși direct pe plajă.

REGULI DE CONDUITĂ

Înainte de a folosi facilitățile din Spa sunteți rugați să folosiți dușurile situate la etaj și parter, sau dacă ați ieșit pe plajă, înainte de a reintra în perimetrul Spa-ului, va trebui să folosiți dușul aflat exact lângă punctul de control acces de la parter.

Înainte de orice utilizare a bazinului Jacuzzi sau a piscinei este indicat să faceți duș și să înlăturați cremele de plajă folosite.

Toate spațiile sunt sonorizate, lumina are cromatică dinamică și aerul este aromat. Pentru securitatea dumneavoastră, absolut toate spatiile publice sunt permanent supravegheate video de recepționerul de serviciu. Abaterile de la regulile de utilizare afișate, de la normele de conduită sau situațiile conflictuale sunt imediat anunțate agenților de securitate ai hotelului, care vă pot solicita să evacuați incinta.

Detalii arhitecturale

Centrul Spa este rezultatul preocupării și ambiției noastre de a aduce în statiunea Mamaia un concept nou, proaspăt și a le oferi oaspeților ceva cu totul inedit, spectaculo. După o proiectare vizionară și minuțioasă, am obținut o siluetă fluidă și funcțiuni de spa cu totul aparte. Șase luni de muncă susținută și riguroasă, un buget consistent și multă nerăbdare au fost suficiente ca să inaugurăm o construcție specială, cu o formă “organică”, devenită emblematică pentru această zonă a stațiunii.

Cere o cotație

Da     Nu
 • Personal privat
 • Corporate privat
 • Corporate comercial
 • Oficial
Cazare cu mic dejun
Cină festivă / petrecere
Inchiriere sală de conferinte
Pauze de cafea
Servicii de masă
Alte servicii
Vă mulțumim pentru mesaj.
Trimite solicitarea