Vara plină
de relaxare


Află mai multe

Întregul an
cu evenimente


Află mai multe

Toate anotimpurile
la Spa


Află mai multe

 • 1 adult / cameră
 • 2 adulti / cameră
 • 1 camera
 • 2 camere
 • 3 camere
 • 4 camere
 • 5 camere
verifică disponibilitate

ALTE FACILITĂȚI

Spiritul Zenith nu înseamnă doar relaxare, servicii de calitate și personal prietenos. Ci și transparență până la cele mai mici detalii. Pe lângă facilitățile incluse în pachetele de vacanță, la noi găsiți soluții și ingredientele unei experiențe reușite.

PLAJA ZENITH

Plaja din fața hotelului este echipată cu 300 de șezlonguri cu saltele, unde poți face plajă zilnic în timp ce savurezi băutura comandată direct de pe șezlong. Personalul nostru va avea grijă să aveți parte de un tratament regesc, pentru a putea profita din plin de mare și de soare!

Deoarece locurile sunt limitate, închirierea șezlongului se face contra cost. Pentru achitarea taxei zilnice, apelează exclusiv la personalul de la casieria plajei, situată la parterul Spa-ului.

LOCURI & REGULI PARCARE

Parcarea gratuită este permisă numai în spațiul special amenajat în spatele hotelului, pe latura de nord, în limita celor 85 de locuri disponibile. Pentru acces, trebuie să aveți atât cardul de cameră obținut la cazare, cât și cardul special.

După ocuparea integrală a parcării gratuite, vă stau la dispoziție parcările publice din apropiere sau cele cu plată. Nu se pot face rezervări pentru locurile de parcare gratuite. La ieșirea din parcarea hotelului, oricând pe durata sejurului, locul de parcare nu va fi reținut, la întoarcere accesul fiind posibil numai daca mai sunt locuri libere.

Administrația hotelului nu are nici o responsabilitate privind eventuale pagube produse de posesori propriilor vehicule, sau altora, prin manevrarea sau parcarea neglijentă a acestora. În afara parcării hotelului, vă recomandăm să parcați exclusiv în spații clar marcate.

Parcarea neregulamentară determină asumarea de către proprietar a amenzilor și taxei de recuperare a vehiculului ridicat de organele abilitate. Ridicarea autoturismului se reclamă la 112.

SPA PRIVAT

Experimentează relaxarea la un alt nivel, într-un spațiu intim, cu design futurist.

Aflat la parter, în corpul Junona, Spa-ul Privat îți oferă cele mai relaxante facilități Spa, într-un ambient intim. De acestea se poate bucura un grup de maximum 4 persoane, exclusiv oaspeți ai hotelului, pe durata sejurului.

Centrul beneficiază de saună uscată, jacuzzi, duș cu uleiuri aromatice, lumini cromatice și ambianță sonoră conceptuală.

Pentru copii LOC DE JOACĂ ÎN LOBBY

Zonă de relaxare in lobby Canapele și televizoare

În spațiile comune Internet Wireless

Cele mai bune prețuri din stațiune pentru închiriere șezlonguri

Cere o cotație

Da     Nu
 • Personal privat
 • Corporate privat
 • Corporate comercial
 • Oficial
Cazare cu mic dejun
Cină festivă / petrecere
Inchiriere sală de conferinte
Pauze de cafea
Servicii de masă
Alte servicii
Vă mulțumim pentru mesaj.
Trimite solicitarea